Naši najvažniji kvaliteti u ovoj oblasti posla jeste brzina, bezbednost, fleksibilnost i mogućnost dostupnosti 24 časa dnevno 7 dana u nedelji. Glavni cilj nam je da u trenucima kada se doživi neka neprijatnost sa vozilom, budemo tu za Vas kad god i gde god smo Vam potrebni kao i da efikasno ispunimo sve Vaše zahteve po povoljnim cenama. 

Nismo vezani samo za naš grad i okolino, već usluge transporta vozila radimo i u celoj Srbiji. Takođe naše usluge nisu ograničene samo na našu zemlju, već uspešno organizujemo i sprovodimo transport vozila iz inostranstva.

Šlep služba Gazela Car vrši transport svih vrsta vozila bez obzira na nivo oštećenja. U ponudi imamo Mercedes kamion za transport većih vozila kao i nekoliko prikolica za prevoz više vozila istovremeno.

BRZINA

Od trenutka kada nas kontaktirate reagujemo trenutno i brzo stižemo na lice mesta. Lako nam je dostupan  Raški okrug kao i cela Srbija.

BEZBEDNOST

Našu šlep službu čine profesionalni vozači koji imaju dugogodišnje iskustvo u prevozu tereta što potvrđuje uspešno završen svaki zadatak.