Ovako je sve počelo

Auto škola Gazela je osnovana 1994. godine sa vizijom da baš svaki kilometar vožnje svakog kandidata učinimo bezbrižnim, sigurnim i zabavnim. Verujemo da svaka osoba zaslužuje priliku da postane vrhunski vozač i raduje se svakoj sledećoj vožnji. Tajna našeg uspeha leži u stalnim usavršavanjima stručnog kadra, kao i dostupnosti na svakom koraku i u svakom trenutku, a to je ono što nas odvaja od drugih.

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke.

Auto škola Gazela ima veoma veliko i dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju vozača svih kategorija. Naš trud i zalaganje je dovelo do poverenja naših klijenata.

Obučavamo kandidate za A1, A2, A, B, C, CE i D kategorije. Naše osoblje se  usavršava i pruža stručnu pomoć u savladavanju svakog segmenta osposobljavanja.

Stojimo Vam na usluzi za sva pitanja.  Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako najlakše i najbrže dođi do vozačke dozvole.

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar i bezbedan vozač!